home

LAN party

lanparty.JPG
Så er det tid til at indtage stanken af mandesved, afbrændt hardware og cola i lange baner. Det er tid til LAN party!

Vi er en 15 stk. som samles i denne weekend for at uddele verbale og digitale tæsk til hinanden. Den skal helt klart køres helt af i DotA og racer spil, til vi bliver skæløjet!
Så kan det også være at jeg får en minimal chance for at genoprette en smule at mit software lager, som jeg kom til at slette forleden i en koger. Gæt hvem der gik igang med formaterings opgaven, 2min efter han var stået op? Og var for hurtig på tasterne, så han kom til at slette sin 250GB dump harddisk? .. Og som først opdagede det, da Windows var installeret på den, og han sad “Hvor helvede er mine filer nu henne…”
Og gæt så hvem der gik i total koma og havde et rødstrømpe trip resten af dagen!? Hej, jeg hedder Tommy! :| Der røg, rundt regnet, 90 film, 30 spil, 100 programmer og over 5000 mp3’er, og så nogle programmerings projekter. Nu kan APG faktisk godt give mig et visit, så jeg stolt kan vise dem min fuldstændig rene maskine, med absolut INTET ulovligt på, for første gang i hele mit liv. Suk… Det er slemt at hive CD’er frem, hver gang man skal spille lidt her og der…

LAN Party, her kommer Knocker drengen .. Lad os så få lidt lir på maskinen igen, shall we?

Skriv en Kommentar