home

Kontaktsport?

kontaktsport.jpg
Normaltvis vil jeg ikke putte basketball under kategorien “Kontakt sport“. Nok går man til den, og man skal helst veje over de 80kg for at stå fast, og samtidig have lidt gå-på-mod. Men nu er jeg godt nok ved at blive i tvivl.

Gutterne og jeg, samles hver mandag for at spille lidt bold. Forrige uge, fik jeg forstuvet 2 af mine fingre, i og med at min platfodede fætter kom tonsene imod mig, i håb om at få bolden fra mig – Resultatet blev det han havde ønsket, men lur mig om jeg ikke fik en ekstra lille gave med i købet. Det er så fair nok, det er hvad der sker i krig. Men ugen efter, så trækker vi niveauet et ekstra skridt op. En af de bold glade gutter ved navn Peter, ser sig den mulighed at få rebounden, hvor jeg samtidig er på vej op efter den (Kan det passe, at fordi man er 194cm høj, og er ved at ramme 100kg, at man så bare SKAL trækkes ned i gulvet?) – Peter kommer flyvende som en fugl og prøver ligefrem at gribe bolden med hovedet, men hey! Hvad sker der her!? .. Det er sgu da ikke bolden, men min pegefinger! Det hele går ret stærkt, indtil Peter vakler rundt i gymnastiksalen og skriger “Mit øje! Mit øøøje!!”. Han flyver udenfor, for at hente noget is, og jeg følger med, med en stærk smerte i fingeren. Da jeg kommer ud, ser jeg at min finger er dobbelt så stor som den nu plejer at være, men man overlever vel? Eller går man?

Efter et par håndfulde is/sne, taget fra jorden (Hey Peter, så du den gule bunke? Gæt hvilken en du tog fra!) kigger han på mig for at lade mig se hvor slemt det er. Det kan godt være at min finger var dobbelt så stor, men det var hans øje fandeme også! Peter tog noget is, og skred ind på banen igen, for at løbe rundt og ligne Brian efter kampen mod Tyson – Og jeg kunne sidde på bænken og småpive over min finger, som egentlig stadigvæk går ondt, 2 uger efter.

Ses til 2. omgang, Peter! Ding!

Skriv en Kommentar