home

Kaos og problemløsning

Som en followup på det sidste indlæg, fik jeg jo TV møblet op og stå osv.
I min gode tro om mine evner med et målebånd, havde jeg regnet ud at min forstærker lige kunne være der, med nød og næppe. Guess what. Jeg målte forkert, med 4mm!@#

Nå, men jeg havde jo egentlig tænkt mig at købe en ny alligevel, bare ikke lige nu. Men når jeg nu er lidt af en perfektionist, når det kommer til opsætning af min lille hjemmebio, måtte løsningen ikke være at sætte forstærkeren oven på møblet, men simpelthen købe en ny. Satme ja! Jagten gik efter en forstærker, der var lille nok til at klemme sig ind, med rum nok til at få luft.
Efter nogle timers søgen på diverse foraer o.l., faldt jeg over en gut som solgte sin Panasonic SA-XR55 forstærker. Den så perfekt ud, og af samme mærke som mit TV, hvilket betød at jeg kunne holde mig til én fjernbetjening. Jeg fik startet en dialog med den nævnte person, og efter et par beskeder frem og tilbage, kom vi frem til en pris, og handlen blev sat i gang med det samme. Hvis jeg var heldig, kunne jeg nå at modtage den til fredag (i dag), til når der ville være Wii-druk.

Panasonic SA-XR55 AV Reciever

Det er nu fredag, og jeg har siddet siden kl.10 og ventet på at det ringede på døren, imens jeg konstant tjekkede ud af vinduet. Vores pakkepost har nemlig et ry for at være doven, når det gælder tredje sal, og derfor bare smider en seddel om at ingen var hjemme, selvom man sidder spændt og lytter efter dørklokken.Klokken blev lidt i 13, og jeg skulle ned og smide penge i parkometeret. I det jeg kommer ned, ser jeg pakkeposten, der skal til at køre. I hast, når jeg lige at stoppe ham, og spørge om der ikke er en pakke til mig, og han ser lidt underligt på mig og siger jo, men jeg svarede jo ikke på døren! Dén købte jeg ikke, hvor samtalen fortsatte:
Jeg har en hund deroppe, som går amok når hun hører dørklokken ringe. Vinduet i soveværelset er åbent, hvor hun ligger. Skal vi give det et forsøg?” — Jeg ringede på, og med det samme lød der en voldsom gøen fra min lejlighed. Pakkeposten så pludselig meget mærkelig ud i hovedet, og fik meget travlt med at få afleveret min pakke til mig. Got ya!

…  Nu har jeg fået pakket alt ud, koblet højtalerne og alt andet udstyr til. Jeg er fuldstændig tilfreds. Kan høre en klar foskel fra min gamle forstærker, og den ser også perfekt ud. Det kunne jo ikke blive bedre! :)

Wii-druk, come get some in 6.1 surround!

Skriv en Kommentar