home

Rigtige mænd tager ikke backup. De græder.

For helvede!

I dag, kom tiden til at opgradere WordPress, systemet bag min blog. Alt gik fint, men i min koger, lavede jeg den største fejl siden sidst, hvor jeg kom til at formatere det forkerte drev. I stedet for at opgradere WordPress, aktiverede jeg en ny installation (Der burde VIRKELIG være en prompt som spørger, om du nu også er sikker på at det er dét du vil)

Det har resulteret i, at alle mine posts siden 2005 nu er forsvundet. Jeg har stadig en håndfuld gemt i den sidste backup jeg foretog (Tilbage i 2006) men det største problem er alle widgets og modifikationer jeg har foretaget. Derfor vil jeg nu gå i kamp med at få så mange posts tilbage, via Google’s cache funktion. Hvis jeg var religiøs, havde Google fået en bøn med ved sengekanten.. Men det er jeg ikke, så fuck dét! 😉

Nu må jeg bruge et par timer i løbet af weekenden, på at oprette alt tilbage til hvordan det var førhen. Måske lidt mere end bare et par timer.. Suk. Nå, men så har jeg da fundet mig et projekt!

1 Kommentar til “Rigtige mænd tager ikke backup. De græder.”

 1. Poul
  12. February, 2015 09:16
  1

  Hey Tommy,

  Jeg har lige læst din post, og præcis det samme er faktisk sket for mig – hvornår lære vi mænd liiige at læse hvad der egentlig står på skærmen inden vi bare klikker videre og tænker “Det er sikkert rigtigt, det her har jeg styr på”

  Jeg fik et rigtig godt råd dengang, det var at bruge waybacktimemachine eller hvad det nu er den hedder. Der kunne jeg gå ind og se min side så jeg kunne finde alle mine gamle indlæg tilbage.

  Jeg linker lige til den her hvis der er nogen der som jeg sidder og leder efter løsninger til lige netop det her problem 😛

  http://archive.org/web/

  Efter jeg fandt ud af det nok var bedst med en backup, så har jeg sat min wordpress blog op til at køre backups over til min backup løsning hos http://www.mybackup.today . Jeg har ikke været så uheldig at jeg har skulle gendanne nogen filer endnu, men jeg sover da i det mindste trygt om natten igen 🙂

  Nu har jeg surfet lidt rundt på din side, og må sige jeg er imponeret over du har fået gendannet så mange artikler! Well done!

  Nå men ville bare lige dele mit fif om wayback time machine med dig og alle andre der søger efter en løsning på at finde deres gamle side frem igen.

  Mvh
  Poul

Skriv en Kommentar