home

Ferie, nye møbler osv.

Yes sir, så blev det dén tid på året; Ferie!

Har fået tilsnusket mig 2 ugers ferie i dette år. Betaler selv, så det blev ikke til mere i denne omgang, da jeg skal have råd til mit nye “projekt”, som er min stue.
I lang tid, har jeg gået rundt og ærget mig over min stue blev mere og mere tilfældig, i form af møbler og farve sammensætning. Det slider på en, da det er dér man befinder sig største delen af sin tid, så det skal jo være harmonisk (Ja, jeg har fundet den feminine side frem i mig! RØD FRONT!)

Der er blevet brugt utallige timer på at få alt til at passe sammen, både i form af hvad der skulle købes, hvad min pengepung ville gå med til, sammen med hvordan det skulle placeres. Suk, suk, jeg er overbevist om at jeg har fået et par grå på, over den omgang brainstorm jeg har haft gang i. Men flot, det bliver det 100%, og en god del af min ferie er blevet sat af, til at få alting til at passe sammen.
Til sidst, fandt jeg frem til alt. Der kan ses billeder, hvis der er nogen derude som rent faktisk gider bruge tid på det.

TV Bænk/plade
Spisebord
Sofaer
Sofabord
Skrivebord

Nå, men .. Det blev fredag, og jeg havde arrangeret alt afhentning af møblerne. Sofabordet, fik jeg hentet i sidste uge, så dén var i vinkel. Først kom 3×34 med mine sofaer, som efter en kamp med den spade som skulle hjælpe med at slæbe det op, endelig blev sat på plads. Efterfølgende gik turen til Ilva, for at hente de resterende ting, i form af TV bænk+plade og skrivebord. Spisebordet må desværre vente til næste måned, der skal jo også være penge til sjov og spas :)
Det gik nogenlunde glat, taget i betragtning at jeg var en total idiot, da jeg skulle have en kvittering, så jeg kunne komme hen til vareudleveringen. De er åbenbart ikke glade for at komme af med deres produkter. Men hjem, det kom mine nye møbler! Et par brækkede rygge osv. efter, var de kommet op i lejligheden, og jeg gik i gang med at samle TV bænken, i den gode tro om at det ville tage ca. 3 kvarter. Dét var så ikke sagen, da de ikke havde boret alle hullerne til skuffe listerne, så jeg begyndte, kl. 01:00 om natten, at finde boremaskine frem, og gå i kamp med det. Klokken 2:30, var den samlet, og flot så det ud! Et stort tak til Ilva, går ud herfra. Tak, fordi I ødelagde min ellers så fremragende dag og nat. Idioter :/

Nu har jeg fået samlet alt, og samtidig gik jeg lige amok i køkkenet, som trængte til en god hånd. Den midlertidige løsning jeg har haft, på at lukke køkkenet lidt af (Har engelsk (åbent) køkken, men vandhanen drejer 360 grader, hvilket er lig med mindre smart til fester… “HAHA, SE HER TOMMY. DIN SOFA ER VÅD!”)
Det åbnede lidt mere op for, den i forvejen store stue. Lækkert, det ser det ud.

Nu skal jeg male entréen hvid i morgen, da min far engang mente han var supermand med en malerpensel i hånden. Dem som har set min entré kan vidne til noget andet! :)
Derefter, skal jeg lige finde ud af om jeg skal trylle lidt med min væg først, eller om den er klar til at få smidt TV pladen op, og derefter fjernsynet på pladen. Det bliver spændene, om jeg får chancen til at hilse på min genbo, gennem væggen, eller om den kan klare presset ;)

… Nu, vil jeg skride i seng. 3 gange DotA med fætter drengen er lige blevet afsluttet. Bed time, children!

Skriv en Kommentar