home

Det går pææænt stærkt!

Så sidder man her. Keder du dig også? .. Det tænkte jeg nok.
— Uhuh, der troede du lige jeg ku’ læse dine tanker! Direkte igennem skærmen endda. Kæft den knægt her kan tricks; Og der fik du lige for 2 kroners elendig humor!

Tiden går ret langsom for øjeblikket. Har været sygemeldt fra arbejdet i alt for lang tid, efter min smag. Grunden? Stress. Simpelthen.
Jeg døjer med regelmæssige hovedpiner, smerter i nakken, kvalme osv. for tiden for ej at glemme en nedsat overskuelighed, som jeg ellers mestrede ret godt, og der har endnu ikke været én dag, hvor en eller flere af de nævnte ting, ikke har generet mig. Derfor er det ret begrænset hvad man kan foretage sig af ting, uden at pakke sig med smertestillende og en æske firkløver, i håb om at man lige kan få 30 minutters frisk luft, uden den ene hjernecelle man har tilbage, står og banker en i kraniet med en issyl.

Med det sagt, er denne uge ikke fri for stress. Jeg skal – så vidt jeg husker? – til en fødselsdag, hos kærestens farfar, en tur ud til svigerfar og spise aftensmad osv. og den sidste ting, ja den kan jeg faktisk ikke huske. Overskuelighed? Det mener jeg vist nok jeg nævnte noget om lige før. Det er godt at tøsen har styr på aftalerne, for ellers ville jeg nok stå til en omgang prygl af min egen, så vel som hendes familie, efter at have brændt adskillige aftaler af. Lad os så håbe, at jeg kan score de hovedpiner osv., før jeg tager afsted til de forskellige events.

Hvad får man så tiden til at gå med? Jo, ud over at ligge i sofaen, eller i Gina’s (hunden) herlige sækkestol, og lure på mit fjernsyn, eller den dejlige seng, hvor Gina så ellers gør sit, for at eje alt plads, ja så sidder jeg og roder med computeren. Har lige købt nyt kabinet og vandkølings sæt, som jeg skal samle i morgen, onsdag. Det bliver spændene, eh? To be continued!
Men men men.. Det er ikke alt! Jeg har minsandten også fået byttet mig til en ny skærm hos Dell. Ud med den gamle 2005FPW, ind med den nye 2007WFP. Det er rart, for havde egentlig tænkt mig at købe en ny og større, men efter at have haft en 22″ Samsung 226BW hjemme fra Fona i blot 2 timer, var jeg ved at brække mig. Aldrig om jeg vil smide 2700 for sådan en omgang lort. Alle de anmeldelser der har været om den skærm, er til at lukke op og lægge verdens største daim i. Meget kan man sige om Dell (Og jeg har vist sagt/råbt min del til deres support afdeling), men deres 2007WFP 20.1″ skærm, den er fandeme lækker!

Anyways, nu vil jeg kaste min krop ind i sengen, og håbe på at jeg ikke rammer tøsen, eller hunden. Utroligt, at jeg som den største i hjemmet, får mindst plads at sove på.. Jeg burde melde mig ind i en fagforening og gøre noget ved det! … Godnat!

Skriv en Kommentar