home

Canon Pixma iP5200

ip5200.jpg
Så har farmand fået ny printer, og gal den er lækker. Navnet er som der står øverst i nyheden, og står du og skal bruge en ny printer, som kan lave nogle kanon billeder, og samtidig ikke skulle vente 5min på at det hele bliver printet ud, så burde du kigge på sådan en fætter her.Prisen svinger mellem 1299,- og 1499,-, personligt købte jeg den i ElGiganten for 1399,- og det er alle pengene værd. Førhen ejede jeg en HP Photosmart 7350, og den lavede knaldgode billeder, men begyndte at halte med den fart man nu ønsker idag.

Samtidig, går jeg med tankerne om at anskaffe mig et digital kamera som kan sparke lidt røv, og måske begynde at tage lidt billeder. Til det, skal man jo også bruge noget tilsvarende så det ser perfekt ud, hvis det skal lægges på papir. Oh! Og selvfølgelig, den lækre detalje – Du kan printe hvad end du vil, på brændbare cd’er, så længe de er printable. En perfekt lille ting til hjemmebrænderne, hvis det skal se lidt professionelt ud ;)

Søger du en printer der kan erstatte arbejdet nede i fotohandleren, en printer som ser pæn ud ved skrivebordet og en printer som simpelthen yder i overklasse, både i kvalitet og hastighed, så har du din vinder her. Jeg står personligt inden for dette lille stykke maskine! :)

Skriv en Kommentar