home

Billigt og hurtigt internet

FULLRATE - High Speed - Low Cost
Så skete det. Jeg er blevet så latterligt træt af sindsyge priser, for et “dårligt” produkt. På nuværende tidspunkt har jeg mit internet abonnement hos Tele2ADSL, med en 2048/512 linie til 459,-/måned.

Som du sikkert er klar over (Medmindre du har opholdt dig i en hule de sidste mange måneder) dukker der firmaer op overalt i København, med større forbindelser og mindre priser. Endelig fangede et firma mit øje og interesse. FULLRATE – De tilbyder op til 20mbit for 499,-/m med 512 i upload. For 60,- ekstra, får du 1536 kbit i upload. Jeg har valgt en 10mbit/1.5mbit linie, som ender i .. Hold på hat og briller! 459,-/m. Siger det tal dig noget?
Præcis! Det er nøjagtig det samme jeg giver for min 2mbit/512 hos Tele2ADSL. Det er ironisk. Gør dig selv en tjeneste. Er du slave af udbydernes latterlige priser, så hop med på vognen og støt fremgangen. Lad vær med at lade dig blive bondefanget, af en marked der har ekstremt høje priser, blot fordi at folk ikke har andre alternativer, eller simpelthen bare tror at det er normen med høje priser. Kom glad!

Du kan læse mere om produkter og priser på linket herunder.

www.fullrate.dk :: High Speed – Low Cost

Skriv en Kommentar