Hvad kan man bruge kvinder til? Udover den ene ting naturligvis!

kvinder.jpg
De larmer, bruger ens penge, og sørger for at når man har det for sjovt, så har man det lige pludselig ikke mere!

Som W.C. Fields engang sagde : “Det er med kvinder som med elefanter. De er flotte at se på, men jeg vil nødig eje en.”
Kvinder er som biler. Det er dejligt at have en flot ny model med det rigtige ekstra udstyr, form og farve men når alt kommer til alt skal man jo bare bruge den til at køre frem og tilbage i!

Prøv at kig dig om i hjemmet — Hvor mange af de ting I har er nogle du har bragt med? Hvornår er dine ting forsvundet? Nej vel, det ved du ikke! De er stille og rolig diffunderet ud af boligen og erstattet af et eller andet som HUN har købt, og som HUN kan li’.
Og hvorfor er det så at kvinder stille og roligt udskifter indboet? Jo det er på grund af deres rede bygger instinkt! Kvinder bygger en “rede” hvor de kan være trygge, føle sig hjemme og have det lunt og godt. Og så er det man skal være på vagt! Når de har fået reden færdig så er nu de vil have børn. Og når man først har fået børn så hænger man på den.

I starten når man er nyforelsket siger man en masse tåbelige ting. Bl.a. at man elsker dem (altså hende man har lige p.t.). Og med hensyn til at “få noget på den dumme” er kvinderne på dette stadie, stadig villige til at yde lidt service. Men når først man har fået børn, er det en saga blot. Det er jo ikke bare lige at forlade sine børn, der skal virkelig gode argumenter på bordet før man overlader børnene til moderen, med lov til at se dem hver anden weekend. For sådan bliver det! Alle beslutninger angående forældremyndighed går i den retning! Dejlige er de og sådan kan de se ud.

Set ud fra en økonomisk betragtning vil det langt bedre kunne betale sig at holde sig væk fra kvinder på alle andre planer end det professionelle. Det vil, de ovenstående overvejelser taget i betragtning være langt det billigste. Har du tænkt over hvornår du sidst har fået noget nyt “legetøj”? Er det ikke sådan at når det er dig der godt vil have et eller andet, så er det ikke nødvendigt, eller for dyrt, eller upraktisk. Hvem har valgt bilen? “Der skal være plads til børn!”, eller “Det er ikke nødvendigt med så stor en motor!”, eller “Jeg kan ikke li’ den farve!”. Kender i det?
Har i også problemer med sko? Altså ikke jeres egne men hendes! Den klassiske “Jeg har ikke nogle sko jeg kan gå i, jeg bliver nød til at købe nogle nye!.” eller “Jeg skal have nogle sko at skifte med!”. Og alle de 50 par der står i skabet duer ikke mere. De klemmer, er umoderne, eller de passer bare ikke til noget af hendes tøj.

Hvis manden er medlem af en forening hvor der ikke må komme kvinder er det en “barnlig og mandschauvinistisk forening”. Hvis kvinder har en forening hvor mænd ikke må komme er det o.k., “For mænd er dominerende og bremser kvindernes naturlige udfoldelse!” Hvis du skal ud sammen med vennerne og ha’ en øl eller to, og HUN ikke må komme med så kan hun snakke om det i måneder, både før og efter, men det er o.k. at hun gør det, for “hun har behov for at snakke om sine problemer med andre kvinder!”. Når nu vi taler om mandschauvinist, hvad er så det? Det er et begreb en flok frustrede kvinder i 70’erne opfandt fordi de ikke kunne leve op til de kvinde idealer som kvinder i årtusinder har påført sig selv. Det skulle så gå ud over os mænd, der ikke tænker på andet en sex (og det er jo rigtig nok). Nu skulle mænd ikke tænke som mænd længere, men som kvinder. Ja rødstrømperne, som disse kvinder kaldte sig, mente faktisk at den eneste forskel der er på mænd og kvinder var deres køn, og at begge køn tænkte og følte ens (som kvinder, naturligvis) og at forskellen i tankemåde, mellem de to køn, ene og alene skyldtes opdragelsen. Alle mænd der ikke tænkte og følte som kvinder og som ikke krængede deres inderste følelser ud, var dømt knudemænd. Lige så snart man lytter til sine egne mandlige behov og lyster, er man mandschauvinist. Så tager man ikke hensyn til kvinderne, man undertrykker dem (som om det var muligt). Kvinderne vil gerne have alle de fordele som de har fået gennem denne “Kvindekamp” i 70’erne, men de vil ikke miste nogle af de fordele de havde før, så som at manden er galant, omsorgsfuld og opfylder og gætter alle kvindens usagte behov. For kvinder vil jo gerne have en fast hånd. De vil gerne have en mand der bestemmer. Men det manden skal bestemme skal være det kvinden gerne vil og som hun har lyst til lige nu. Vær opmærksom på at kvinders behov skifter lige så tit som det danske sommer vejr. Det som hun syntes var o.k. i går, er ikke nødvendigvis o.k. i dag.

Kvinder er også meget “hjælpsomme”. Uanset hvilket problem, stort eller småt, du står over for kommer hun altid med gode råd. De fleste kan du ikke bruge, andre er helt hen i vejeret og resten går på at du skal finde hjælp andet sted. Det er bare så irriterende og hvis du fortæller hende det bliver hun såret og så er den dag ødelagt.

Har du iøvrigt prøver at tale til din kone/kæreste på samme måde som hun taler til dig. Prøv det, det har en stor effekt, men husk at dukke dig hvis hun bliver voldelig.

Så hvis du er ungkarl så lad være med at gifte dig! Nu er du advaret!